Reklama
 
Blog | Přemysl Maršík

Mezinárodní den pana Přemysla

Znáte to, zařídit si jeden den jen pro sebe. Udělat si něčím radost a nechat stranou komplikace. Už asi patnáct let takhle držím šestý březen.

Ne, že bych to nějak přeháněl, nakreslil jsem pár grafů, který ukazujou pěkný výsledky a ty nepěkný si nechal na druhej den, prodiskutoval jsem s kolegy plány do budoucna a odešel z práce brzo, jen po deseti hodinách.

V rámci programu Challenge Yourself jsem se rozhodl neplýtvat časem a skloubit prádelnu a čtvrtmaraton. Ve výsledku mám čisté oblečení, ale zase nemůžu chodit. Ovšem celý entanglement se vlezl do hodiny a půl. Kdo se díval toho večera na Google Earth na Leuven, mohl vidět maličkého pana Přemysla jak běhá kolečka s mezizastávkou v prádelně.

Večer jsem trochu zaškodil na blozích a hlavně vyhledal čerstvé zprávy o Apple SDK . Tento den bude v geekovských análech navždy zaznamenán jako den, kdy Steve Jobs uvedl Software Development Kit k iPhonu. Jsem zvědavej, co se z platformy iPhonu a iPodu Touch vyvine. Jen bych řekl, že se nějakej Zune může jít zahrabat zpátky na smetiště dějin.

Myslím, že se mezinárodní den pana Přemysla letos vydařil.

 
 
Reklama