Reklama
 
Blog | Přemysl Maršík

Fancy dress party

Rád bych taky občas prodal pár kámošů za karmu, ale zdá se mi to z principu nevhodné. Takže tenhle malý pártyreport z maškarního večírku 8. prosince 2007 zůstane v soukromé složce.

Group1.jpg

Maškarní párty mě po nějakým nehezkým zážitku z dětství hluboce děsily, ale po účasti na večírku organizovaným jako Marcovy narozeniny u Jesuse v baráku jsem nucen svoje předsudky přehodnotit. Neodhodlal jsem se ale ke komplexnější masce, než byly moje potápěcí brýle. Alespoň to pro mě obsahovalo určitou symboliku ponoru. Raquel si to vyložila jinak a od určité chvíle mě polívala vodou, prý abych byl jako maska presvědčivější.

Portraits4.jpg
 
Ona celá ta párty dostala v jednu chvíli dost divokou dynamiku, kombinace alkoholu a masek způsobila rozostření reality, takže teď zpětně skoro nevím, co se skutečně dělo a co je jen zlý sen. Lezl Spiderman skutečně po zdi, jak tomu nasvědčují druhý den při úklidu nalezené a těžko odstranitelné stopy na stěně? Prováděla víla skutečně felaci světelného meče rytíře Jedi?
 
Group2.jpg

Rozhodně se můj přístup k takový zábavě docela změnil. Už si vymýšlím masku na nějakou příští Fancy dress party. Stylová by byla startrekářská uniforma, ale vzhledem k okolnostem (tzn. s lahví v ruce), budu věrohodněji působit v kostýmu Bendera. Nejdůležitější je skříňka s pivem na břiše a cedulka "Hencho en Mexico".

Group3a.jpg

Autor.jpg

 

Reklama